Näin järjestät arpajaiset

Randomexissa tiedämme, miten arpajaiset järjestetään.
Arpajaiset kannattaa järjestää, sillä…

Arpajaiset sopivat niin varainhankintaan kuin markkinointiinkin. Järjestölle tai yhdistykselle arpajaiset toimivat erinomaisena keinona hankkia varoja toimintaan, ja yrityksille arpajaiset käyvät hyvänä välineenä markkinointiin.

Yhteisöillä arpajaiset ovat useimmin tavara-arpajaiset ja yrityksillä markkinointiarpajaiset.

Arpajaiset ovat tarpeen mukaan pieniä eli paikallisesti järjestettäviä tai suuria valtakunnallisesti toimeenpantuja, ja niissä voidaan käyttää monenlaisia arpoja.

Voit järjestää arpajaiset, jos…

Tavara-arpajaiset saa järjestää rekisteröity yhdistys, itsenäinen säätiö tai muu sellainen yhteisö, jolla on yleishyödyllinen tarkoitus ja jonka kotipaikka on Suomessa.

Tavara-arpajaisten järjestämiseen tarvitaan yleensä lupa. Ilman lupaa arpajaiset saa järjestää yleishyödyllinen yhteisö, jos arpoja myydään enintään 2 000 eurolla ja arvat myydään ja palkinnot jaetaan yhdessä ja samassa tilaisuudessa, ja koululuokka tai työyhteisö, jos lain määräämät ehdot täyttyvät.

Luvan arpajaisiin antaa paikkakunnan poliisilaitos toimialueellaan. Poliisilaitoksen toimialuetta laajemmalla alueella järjestettäviin tavara-arpajaisiin antaa Poliisihallitus.

Markkinointiarpajaiset saa järjestää vapaasti, kunhan noudattaa kuluttajansuojalain yleisiä markkinointisäädöksiä.

Randomex on paras yhteistyökumppani arpajaisiin, koska…

Onnistuneet arpajaiset vaativat kokeneen järjestäjän. Meillä Randomexissa on vankka taito erilaisten arpajaisten järjestämisessä, ja olemme olleet mukana toteuttamassa myös Suomen tuottavimpia arpajaisia.

Osaamme suunnitella ja toteuttaa sekä järjestöille että yrityksille yksilöllisiä tarpeita palvelevat arpajaiset alusta loppuun saakka: arpojen lisäksi voimme hoitaa arpajaisluvat, markkinointimateriaalit, voittojen toimitukset, viranomaistilitykset ja loppuraportit.

Olemme vuosien varrella saaneet olla mukana luomassa monta menestyksekästä, maanlaajuista konseptia. Meillä on pitkäaikainen kokemus siitä, että onnistumme synnyttämään vipinää, saamaan ovet käymään, tilauksia tulemaan, puhelimet soimaan. Usein haemme ratkaisumme pelien ja arpajaisten maailmasta. Myös joulukalenterit ovat erinomainen esimerkki osaamisestamme.

Toimitusjohtajamme Eija Tapala on lanseerannut jo vuonna 2004 Suomen markkinoille ensimmäiset netti- ja mobiiliarpajaiset.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme, minkälaiset arpajaiset täyttävät tavoitteenne!