Joulukalenterit

Joulukalenteri avaa joulun yksi luukku kerrallaan. Järjestösi tai yrityksesi voi olla avaajan apuna.

Joulukalenterit ovat perinne monissa suomalaisperheissä, joissa niin lapset kuin vanhemmatkin valmistautuvat jouluun luukkujen takaa paljastuvia yllätyksiä ihaillen. Siksi joulukalenterit ovat hyvä tapa lähestyä ihmisiä.

Joulukalenteri sopii varainhankintaan tai markkinointiin. Niillä voi

  • herättää ihmisten kiinnostuksen,
  • tutustuttaa ihmiset uuteen – tai olemassa jo olevaan – tuotteeseen ja
  • saada uusia asiakkaita.

Urheiluseurat ja järjestöt voivat kerätä tuntuvia summia myymällä omaa joulukalenteria – ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kalenterimme ovat nelivärisiä, ja niissä voidaan käyttää seuran tai joukkueen omia kuvia tai asiakkaan niin halutessa myös valmiita kuva-aiheitamme.

Esimerkki joulukalenterista

Lehdillä hyviä kokemuksia

Monet lehdet ovat todenneet joulukalenterit sopivaksi keinoksi tulla lukijoilleen tutummaksi. Sanomalehti Länsi-Suomi  on tehnyt joulukalentereilla onnistuneen tilausmyyntikampanjan vuosittain jo vuodesta 1995 lähtien. Aamulehti on lähettänyt lukijoilleen joulukalenterin jo yli kymmenen vuoden ajan.

Jouluarpoja

Sanomalehden lukijalle joulukalenteri antaa hyvän syyn lukea lehti joka päivä. Kalenterin luukun takaa voi esimerkiksi paljastua luku sekä yrityksen logo, joiden perusteella lukijan tehtävä on lehdestä etsiä yrityksen mainos. Mainoksen yhteydessä ilmoitetusta voittonumerosta hän voi tarkistaa, onko hän voittanut palkinnon. Lehti voi itse päättää, mitä palkintoja jaetaan ja kuinka usein. Mainostajille tällainen kalenteri on hyvä tapa varmistaa, että heidän ilmoituksensa  sanomalehdessä todella huomataan.

Ota yhteyttä, niin tutkitaan, minkälainen joulukalenteri sopii teille parhaiten!